UDDANNELSESLÆGER

Det er nødvendigt at uddanne de næste generationer af læger, så vi også i fremtiden har højtuddannede og kvalificerede læger til at hjælpe, hvis der bliver brug for det.

Efter afsluttet universitetseksamen og aflagt lægeløfte er man læge. Men der skal en mangeårig videreuddannelse til på sygehuse og i praksis, inden man er blevet speciallæge.

Første trin i uddannelsen er turnusuddannelsen, som alle læger skal igennem. Den består af et års ansættelse på sygehus (½ års medicin og ½ års kirurgi) efterfulgt af ½ år i en lægepraksis.

Hvis man skal være speciallæge i almen medicin (praktiserende læge), skal man gennem en 5-årig uddannelse, der rummer en del forskellige ansættelser:
To x ½ år i praksis, derefter 2½ år i forskellige sygehusansættelser og derefter yderligere 1½ år i praksis.

Vi sætter en ære i at uddanne gode læger i vores praksis. Derfor gør vi meget ud af uddannelsen i hverdagen. Det betyder, at den uddannelsessøgende læge altid har en af os speciallæger i nærheden og ved, at de kan kalde på os til hver en tid. Derudover bliver alle konsultationer gennemgået dagligt med en af speciallægerne.
Det betyder, at du trygt kan benytte vores uddannelseslæger!

Følgende uddannelseslæge er ansat her i klinikken pr. 1.3.2024 er Freja Anette Anderson

Den 1.  marts  2024 starter uddannelseslæge Freja Anette Anderson  hos os. Hun skal være hos os til og med 30.8.2024

I perioder har vi også lægestuderende i praksis. De sidder oftest sammen med os i konsultationen. De vil dog også have enkelte selvstændige patientkontakter, som altid bliver afsluttet med, at en af specialllægerne er med.